Dags att köpa ny bil

Har länge varit nöjd med min Audi A3 men nu börjar den verkligen krångla för mycket. Har varit inne med den till verkstaden inte mindre än fem gånger i år för olika grejer och det blir för dyrt att ha kvar en så gammal bil. Så dags alltså att köpa ny, jag siktar på att köpa nånting i samma storlek men lite nyare då förmodligen 2005-2006 eller nåt i den stilen. Hoppas kunna komma undan med att bara behöva ta ett privat lån på 50000 så att det inte blir så blodig kostnad per månad. Hittar jag lånet med lägsta räntan som går att få så bör det inte bli så väldigt dyrt och jag bör kunna betala tillbaka det ganska snabbt. Alternativet är att kanske ta 20 000 från sparpengar och bara låna 30 000 men vet inte om det är värt det. Det är ganska skönt att ha det där sparkapitalet och jag vet att jag inte kommer ha några problem med att betala månadskostnaden för billånet. Vi får se hur jag gör helt enkelt. Det blir antingen en nyare A3 eller så kanske en Golf, golfen får man ju billigare så klart och de är riktigt roliga att köra de med, funderar lite på en Subaru också.